Carpaccio van rode biet gegaard in koffie met geitenkaas crème

Vegetarisch

Huzarensalade met komkommer en vadouvan crème

Pate met uienchutney en gebrande noten

Zalmtartaar

Tartaar van zalm met appel en bieslook mayonaise

Bouillon van bospaddenstoelen met bieslook

Vegetarisch

Crèmige doperwtensoep met gerookte forel

Grove mosterdsoep met uitgebakken spekjes

Canape 'De 2 Getijden'

Knoflookgarnalen met witlofsalade

Boterzachte eendenborst met sinaasappeldressing

Kipschnitzel met bundelzwammen en mosterdsaus

Stoofschotel van rundvlees en bier

24 uur gegaarde shortribs met gefrituurde knoflook en sushirijst

Shortribs zijn de spareribs van de koe

Stoombroodje gevuld met varkensbuikspek en komkommer

Zalm met citroensaus

Broccoli stamppot van zoete aardappel

Bloemkoolroosjes

Sperziebonen au beurre

Wortels met koffiebonen

Duchessepuree in een pasteibakje

Gekookte krieltjes

Pilaw rijst

Gebakken aardappelen

Portobello met mais avocadosalsa

Kaasplank

Bitterkoekjes parfait,chocolade ganache en sponscake

Crêpes Suzette keuken

Hangop met fruit en geinfuseerde olie

Perenbavaroise met sinaasappelschuim